sobota 2. júla 2011

Nádherná pesnička

nádherné.. , nech vás pri tejto pesničke obklopujú anjeli a nech krúžia nad vami, a vytvárajú ochranný obal, okolo celého vášho tela, nech prinesú svetlo a lásku do vašich sŕdc, nech sa postarajú o vás a prinesú vám krásne a čisté energie. Nech sa stane teraz!.. pamätajte ríša anjelov je nádherná a pozemský anjeli vám ju zdieľajú plnou láskou a dôverou Vám. Mám vás rád.

Anjelské liečenie

Anjelské liečenie už v menu Anjelské liečenie
Pokiaľ Vás niečo trápi, či máte nevypovedané veci, vaše srdce je utrápené, bolestivé, je v smútku či prekonáva rôzne prekážky, vaše orgány sú nedostatočne okysličené či potrebujú tzv. “šťavu” – energiu, alebo vás niečo trápi, nemáte to komu povedať, všetko sa anjelským liečením dá do harmónie a obalí sa to do nesmierne krásnej a silnej energie, Lásky. Každý orgán, je prepojený s našim myslením, a pocitmi napr. ( ak máme bolesti obličiek, pľúc, či párových orgánov sú to vzťahy, ktoré treba riešiť ).
Na liečenie si privolávame anjelské, nebeské bytosti, bytosti lásky a svetla, žiadame o božiu silu a energiu. Ja často pracujem pri liečení s Archanjelom Rafaelom, pokiaľ sa jedná o srdiečko či rodinné vzťahy tak pracujem s archanjelom Chamuelom. Takto by som to mohol menovať ďalej.  Ono, každý archanjel je zameraný na určitú silu a energiu. Jeden z archanjelov, archanjel Michael, je z jedných archanjelov najbližšie k bohu, má silu ochrany a energie, dodáva človeku pocit ochrany a sili.

Ján Koller na Facebooku

Zdravím Vás, v spojení môžme byť aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook.