sobota 2. júla 2011

Nádherná pesnička

nádherné.. , nech vás pri tejto pesničke obklopujú anjeli a nech krúžia nad vami, a vytvárajú ochranný obal, okolo celého vášho tela, nech prinesú svetlo a lásku do vašich sŕdc, nech sa postarajú o vás a prinesú vám krásne a čisté energie. Nech sa stane teraz!.. pamätajte ríša anjelov je nádherná a pozemský anjeli vám ju zdieľajú plnou láskou a dôverou Vám. Mám vás rád.

Anjelské liečenie

Anjelské liečenie už v menu Anjelské liečenie
Pokiaľ Vás niečo trápi, či máte nevypovedané veci, vaše srdce je utrápené, bolestivé, je v smútku či prekonáva rôzne prekážky, vaše orgány sú nedostatočne okysličené či potrebujú tzv. “šťavu” – energiu, alebo vás niečo trápi, nemáte to komu povedať, všetko sa anjelským liečením dá do harmónie a obalí sa to do nesmierne krásnej a silnej energie, Lásky. Každý orgán, je prepojený s našim myslením, a pocitmi napr. ( ak máme bolesti obličiek, pľúc, či párových orgánov sú to vzťahy, ktoré treba riešiť ).
Na liečenie si privolávame anjelské, nebeské bytosti, bytosti lásky a svetla, žiadame o božiu silu a energiu. Ja často pracujem pri liečení s Archanjelom Rafaelom, pokiaľ sa jedná o srdiečko či rodinné vzťahy tak pracujem s archanjelom Chamuelom. Takto by som to mohol menovať ďalej.  Ono, každý archanjel je zameraný na určitú silu a energiu. Jeden z archanjelov, archanjel Michael, je z jedných archanjelov najbližšie k bohu, má silu ochrany a energie, dodáva človeku pocit ochrany a sili.

Ján Koller na Facebooku

Zdravím Vás, v spojení môžme byť aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook. 

štvrtok 23. júna 2011

Zajtra 24.6.2011 Magická noc

ZAJTRA
Je Jánska noc, na svätého Jána je magická noc, t.j vybrať sa večer von, stráviť aspoň pár hodín vonku, najlepšie celú noc, nabíjať sa magickou energiou, vyslať do univerza svoje žalania a priania a prijímať.. :) 


S láskou Vehuel



Poselství od Archanděla Michaela-"Zemí se šíří Světelná epidemie"

Milovaní mistři, šíří se Světelná epidemie, při níž budou na každého člověka na Zemi dopadat čisté frekvence Božího Světla. Každý přitom může vstřebat a integrovat jen takové množství Světelných frekvencí, jaké je schopna přijmout jeho tělesná schránka. Abyste mohli boží Světlo využít ke svému prospěchu, musíte jej také umět správně přijmout.
Zapamatujte si pojem SVĚTELNÉ MEMBRÁNY Je důležité, aby význam tohoto pojmu vaše mysl zcela pochopila. Od chvíle, kdy jste započali svou cestu iluzorní realitou třetí a čtvrté dimenze, je vaše paměť překryta membránami Světla. Další membrány brání přístupu k vaší Svaté Mysli a k vašemu Svatému Srdci. Váš vnitřní zrak /  Třetí Oko také obklopuje Světelná Membrána. Až vaše Vyšší Já rozhodne, že je čas, aby se vaše Třetí Oko otevřelo, bude to, jako by vám na čelo zapůsobila silná vlna Posvátné energie. Tyto výjimečné frekvence otevřou ve vaší mozkové šišince Semínka Krystalů Světla, což umožní schopnost telepatické komunikace.

Tajomstvo noci Svätojánskej

Tajomstvo noci svätojánskej

Keď na Jána kukučka kuká, pekný čas vykuká.

Krstné meno Ján má hebrejský aj nemecký pôvod a v preklade znamená “Boh je milostivý”. Nositeľov tohto tradičného mena oslovujeme Janko, Janík, Janíčko. Jánovia sú vo svojej podstate veľmi aktívni ľudia, stále sa zapodievajú niečím novým. Vždy pritom dokončia to, čo začali. Najviac ich charakterizuje pohyb. Títo muži prekvapujú nevídanou inteligenciou, schopnosťou logicky uvažovať a hľadať skryté súvislosti. Dokážu byť nežní, milí a obetovať sa pre priateľov. Ich obľúbená farba je červená, ochranné rastliny púpava a chmeľ, ochranné kamene diamant a ametyst.

pondelok 20. júna 2011

Novinky


Vitajte milí priatelia.,
pridal som nové fotografie v galérií. Navštívila ma v Bratislave moja, duchovná sestra Ivetka, Šamanka srdcom a dušov, spojená s prírodou i zvieratkami. Ďakujem Ivetka, cítil som sa s tebou nádherne.

Na stránke sa ďalej pracuje, Ďakujem za trpezlivosť.
Želám nádherný deň. Vehuel

sobota 11. júna 2011

Srdečne Vás Vítam

Milí priatelia,
Stránka Vehuel sa ešte dorába a pracujem na nej. Čoskoro bude plne funkčná a teším sa na vaše návštevy, či komentáre.
V menu O mne, nájdete informácie prečo vznikla táto stránka a za akým účelom :) pribudnú aj fotky a stránka bude denne aktualizovaná (budem sa snažiť). Každá pripomienka bude vítaná.
Želám Vám nádherný deň.
S láskou Vehuel

Vitajte na stránke VEHUEL Anjelské liečenie a meditácie


Srdečne Vás vitam na mojej stránke, venovanej Vám, širokej verejnosti a ľuďom, čo sa chcú dozvedieť viac:

o anjelikoch, ich energiách, láske...
o čakrách, ich fungovaní a pôsobení
o kyvadielku, význam a práca s kyvadielkom
a rôzne iné....

Ďakujem že ste navštívili moju stránku. S láskou  Vehuel